1 Dag Kerstmarkt Oberhausen

Prijs inclusief: Busreis 

Volwassenen: € 25,- p.p  –  Kinderen: € 25,- p.p  –  Baby’s: € 25,-  p.p

21 December 2019

Centrum Oberhauzen

Amsterdam : Busstation Holendrecht  om 07.00 uur
Den Haag : Zonweg 30  om 08.00 uur
Rotterdam : Feyenoord stadion om 08:30 uur

DAG PROGRAMMA

Met een luxe touringcar voorzien van toilet, airconditioning CD en DVD. Vertrekken we richting Oberhausen met een paar sanitaire stop

Omstreeks 10.00 uur komt u aan in Centro Oberhausen, hier krijgt u 9 uur lang de gelegenheid om te winkelen, eten en drinken.

In de periode voor kerst is Centro Oberhausen een echte aanrader voor een dagje weg. Het winkelcentrum is uitbundig versierd met twinkelende lichtjes en kerstversiering.

In maand december kunt u hier heerlijk kerst shoppen in CentrO Oberhausen. In het winkelcentrum vindt u meer dan 200 winkels; teveel om op één dag te zien. Op zoek naar uw kerstoutfit of een bijzonder kerstcadeau zult u hier vast en zeker slagen.

CentrO Oberhausen biedt de perfecte combinatie van kerstmarkt en kerst shoppen, ideaal voor een leuk dagje uit.

Exclusief:  Verzekeringen, persoonlijke  kosten

De aangegeven tijden zijn onder voorbehoud en kunnen bij besluit van de reisleider in geval van onvoorziene omstandigheden worden gewijzigd.
Een geldig reisdocument (zoals een paspoort) Indien de reiziger zich bij controle niet kan legitimeren, zijn de gevolgen voor diens rekening.

reisvoorwaarden
* Indien er geen genoeg aanmeldingen zijn voor deze busreis, zijn wij genoodzaakt de reis te annuleren.* uiteraard krijgt u dan uw volledige betaalde bedrag terug.

© 2019  MohabbateinTours

Log in with your credentials

Forgot your details?