Welkom bij MohabbateinTours

Wij zijn een reisorganisatie met meer dan 18 jaar ervaring en zijn voornamelijk gespecialiseerd in busreizen. Wij bieden u busreizen naar London, Parijs, Praag, Rimini (Italië), Lloret de Mar en Kroatië. MHBT staat bekend om de service vol passie met veel liefde. Wij houden van ons werk en dat kunt u ook zien aan de diensten die wij onze passagiers op een professionele manier verlenen. Het personeel loopt er netjes en verzorgt bij en wij begeleiden de passagiers met veel zorg vanaf het moment dat ze opstappen tot terugkomst op de plaats van bestemming.
De passagiers worden door de reisbegeleiders ook in het buitenland begeleidt en wij verstrekken alle belangrijke informatie.
Zo krijgt u o.a. informatie over uw reis, uw verblijf, het land, de stad, maar uiteraard ook over de verschillende bezienswaardigheden. Gezelligheid is bij Mohabbatein Tours onmisbaar. De entertainment, de service, de lekkere hapjes en drankjes die door Mohabbatein Tours wordt aangeboden maakt dat u zich als passagier snel thuis voelt tijdens de reis in een familiaire omgeving. Wij streven ernaar onze dienstverlening uit te breiden en ons te focussen op nieuwe bestemmingen zoals Duitsland, Portugal en Zwitserland. Bij Mohabbatein Tours kunt u ook terecht voor vliegreizen naar India, Dubai en Suriname. Het maakt niet uit waar u naar toe wilt en hoe u er naar toe wilt, Mohabbatein Tours neemt al uw zorgen weg en verzorgt u een reis om nooit meer te vergeten!

 

'Remember… where there is love there is Mohabbatein Tours'

© 2024  MohabbateinTours

Log in with your credentials

Forgot your details?