Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Mohabbatein Tours

Grensdocumenten

U bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort, identiteitskaart of een eventueel noodzakelijk visum. Indien u niet in het bezit bent van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart zal de organisatie u helaas niet kunnen toestaan met de bus te reizen.

Zitplaatsen

Zitplaatsen worden in de bus bepaald door de organisatie en kunnen ter plekke worden gewijzigd.

Hotelkamers

Wij kunnen u geen garantie bieden, dat de geboekte kamers zich naast elkaar bevinden.
Niet roken/ gebruik alcohol. Het is niet toegestaan in de bus te roken of alcohol te gebruiken. Er worden onderweg diverse stops gehouden om even de benen te strekken en eventueel te roken. Het overtreden van deze richtlijn kan tot gevolg hebben dat u het verdere verloop van de reis ontzegd kan worden. Kosten hieruit voortvloeiend zijn altijd voor eigen rekening.

Bagage

Per persoon mag 1 koffer hoogte 60cm, breedte 25cm, lengte 75cm of tas van normale afmetingen en 1 stuks handbagage met een totaalgewicht voor beide van 25 kilo meegenomen worden. Het is noodzakelijk de bagage te voorzien van kofferlabels waarop uw naam en adres staan vermeld. U bent gedurende de gehele reis zelf verantwoordelijk voor uw bagage.

Aansprakelijkheid

• Mohabbatein Tours is gedurende de reis niet aansprakelijk voor diefstal.
• Mohabbatein Tours is niet aansprakelijk voor eventuele gezondheidsgevolgen. • Mohabbatein Tours is niet aansprakelijk voor vertraging onderweg.

Indien de reis wordt vertraagd door bijvoorbeeld files, wegwerkzaamheden en of weersomstandigheden, stakingen etc wordt deze vertraging beschouwd als overmacht.
De reisorganisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele financiële schade. Ook niet als er door genoemde vertraging eventueel aansluitend vervoer gemist wordt.

• Mohabbatein Tours huurt bussen in en is niet aansprakelijk voor een vervangende bus (leenbus) die wordt toegewezen door deze maatschappij.

Excursies

Zijn altijd onder voorbehoud en kunnen te allen tijde worden gewijzigd.

Annulering

Geboekte reizen die 60 dagen voor vertrek worden geannuleerd daar zijn 100% van de kosten voor uw eigen rekening.

Drukfouten

Ondanks de aandacht en controle, die we tijdens de voorbereidingswerkzaamheden en drukwerkzaam- heden aan deze brochure gewijd hebben, houdt
Mohabbatein Tours zich het recht toe om elke willekeurige fout achteraf te wijzigen.

Klachten

Mocht u een gegronde klacht hebben dan kunt u dit te allen tijde schriftelijk indienen of een mail versturen naar info@mhbt.nl

Indien u de algemene voorwaarden van Mohabbatein Tours overschrijdt zijn wij genoodzaakt om handhavend op te treden.

© 2024  MohabbateinTours

Log in with your credentials

Forgot your details?