15 Daagse vliegtour naar Bangkok – Singapore – Kuala Lumpur – Pattaya

€ 1595,- p.p

Prijs inclusief: Vliegticket, Transfer,  overnachtingen met ontbijt, verblijf & Engels sprekende gids

Volwassenen: € 1595,- p.p

13 Juni 2018

Vliegtickets Amsterdam – Singapore, Bangkok – Amsterdam

Vliegticket Kuala Lumpur – Bangkok

Luchthavenbelastingen en Brandstoftoeslagen

Hotels 3-4* op basis van 2 personen

Dagelijks ontbijt

Genoemde tours en transfers o.l.v. Engels sprekend gids

Diensten van Locale agent

Excursies en entreegelden voor zover aangegeven.

Luchthaven Schiphol Amsterdam

U bezoekt het beste van drie werelden: het bruisende stadsleven van Singapore, het fascinerende Maleisië met haar prachtige natuur en het boeddhistische Thailand. Tijdens deze 15-daagse privé rondreis Singapore, Maleisie & Thailand begint uw reis in Singapore en kunt u de luxe van dit eiland proeven. Per bus reist u vervolgens naar Kuala Lumpur, waar u door een Engelssprekende chauffeur langs de vele bezienswaardigheden wordt gebracht, die het land rijk is en verblijft u in uitstekende middenklasse hotels. Onze rondreizen door Azie zullen u kennis laten maken met al het moois van de bestemmingen die u aandoet

Dag 01 AMSTERDAM – DUBAI – SINGAPORE

Melden Schiphol 3 uur voor vertrek. Let op: Ned. Paspoort dient min. 6 maanden geldig te zijn. Vergeet niet uw reisverzekering af te sluiten. Raadpleeg uw huisarts voor eventuele inentingen.

Dag 02  SINGAPORE

Bij aankomst in Singapore wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u wat uitrusten van de lange reis.

Dag 03 SINGAPORE

Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. een bezoek aan SN Mirjamam Mandir, China Town. Optioneel: In de middag winkelen in Little India

Dag 04 SINGAPORE – KUALA LUMPUR

In de late ochtend vertrekt u met de bus naar Maleisie waar u in de namiddag zult arriveren. Na aankomst bent u vrij. U reist dan in een S.I.C. Bus met airco.

Dag 05 KUALA LUMPUR

Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. bezoek aan het koningspaleis, de op een berg gebouwde Tenhou tempel met prachtig uitzicht over de stad en de Batu-Caves: een Hindoe heiligdom dat op 272 traptreden klimafstand ligt. Hierna een bezoek aan de op 3 na hoogste toren ter wereld: de KL-Tower. U sluit de dag af met bezoek aan het meeste imposante gebouw van Kuala Lumpur de Twin Towers.

Dag 06  KUALA LUMPUR

Vrije dag ter zelfbesteding. Vandaag kunt evt een tour boeken naar Malacca tegen extra kosten. Bezoek aan de markt van Malakka waar u tijdens de wandeling het door Nederlanders gebouwde “stadhuys” te zien zal krijgen. U maakt een wandeling door de Jonkerstraat.

Dag 07 KUALA LUMPUR

Dit is een dag in Kuala Lumpur die u helemaal zelf in kunt vullen. U kunt gaan shoppen in een van de vele winkelcentra, China Town of nogmaals een bezoek brengen aan de Twin Towers.

Dag 08 KUALA LUMPUR – BANGKOK – PATTAYA

Na het ontbijt vliegt u van Kuala Lumpur naar Bangkok en vanuit Bangkok vertrekt u met de bus naar Pattaya. Aansluitend wordt u naar het hotel gebracht. U mag max. 25 kg bagage inchecken en max. 7 kg handbagage op deze vlucht. Overvracht dient u zelf ter plaatse te betalen.

Dag 09 PATTAYA

Optioneel: Een bootexcursie naar Coral Island incl. lunch. Kosten Euro 25,- p.p.  Vergeet uw badkleding en handdoek niet mee te nemen.

Dag 10 PATTAYA  VRIJ

Dag 11 PATTAYA – BANGKOK

Na het ontbijt vertrekt u per bus naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. De middag heeft u vrij om de omgeving goed te verkennen.

Dag 12 BANGKOK

Vandaag brengt u een bezoek aan de grootste en gezelligste markt van Bangkok: de “Chatu-Chak markt”. Aansluitend een bezoek aan de beroemde Grand Palace en Wat Indra Wihan.

Dag 13  BANGKOK

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel voor een excursie naar de bekendste drijvende markt van Thailand, Damnoen Saduak. Lange tijd was het water een van de belangrijkste handelswegen in en rondom Bangkok. Een van de mogelijkheden voor de Thai om hun verse waren te kopen was dan ook op het water, op een drijvende markt. Één van de overgebleven Thaise drijvende markten is die van Damnoen Saduak in Ratchaburi. Hier wordt nog steeds een levendige en kleurrijke handel gedreven op het water van de klongs. U heeft alle tijd om foto’s te maken en op het gemakje over de markt te slenteren, waar u leuke spulletjes kunt kopen.

Dag 14  BANGKOK

Vandaag heeft u de gelegenheid om te winkelen. U kunt naar de vele markten in Bangkok zoals de Prathunam market, de Indra market, M.B.K. of de Siam Center.

Dag 15 BANGKOK – AMSTERDAM

In de ochtend heeft u de gelegenheid om de laatste inkopen te doen. In de avond vindt er een transfer plaats naar de luchthaven van Bangkok voor uw terugreis naar Amsterdam.

Exclusief:  Verzekeringen, persoonlijke  kosten en Entreekaarten voor overige bezienswaardigheden.

De aangegeven tijden zijn onder voorbehoud en kunnen bij besluit van de reisleider in geval van onvoorziene omstandigheden worden gewijzigd.
Een geldig reisdocument (zoals een paspoort) Indien de reiziger zich bij controle niet kan legitimeren, zijn de gevolgen voor diens rekening.

© 2018  MohabbateinTours | webdesign by: design-studios.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?